Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Rev'it Trench GTX, GORE-TEX®

Varenr.: FJT25208

DKK 3.799,00

  På lager

Trench GTX er en modebetonet helårs touring jakke. Jakken er velegent til både bykørsler og længere ture i alt slags vejr. 
Den laminerede GORE-TEX® ydre skal er ekstremt åndbar og 100% vandtæt. Jakken optager altså ikke vand og forbliver tør og let. Dette forhindrer hypotermi om vinteren eller under koldere kørsler. 

Når den bruges uden den medfølgende termiske foring, er der en uovertruffen åndbarhed, som gør denne jakke behagelig at have på under varmere forhold. Du har derfor her en all-season jakke, med undtagelse af ekstrem varme. 

Endvidere, har Trench GTX enestående on-demand luftstrøm, som leveres af det patenterende VCS|aquadefence ventilationssystem, bekvemt placeret ved brystet, men alligevel pænt integreret i designet. Varm og fugtig luft, der potentielt kan blive inde i jakken, kan let udslippe gennem åbninger omkring ryggen. Men hensyn til beskyttelse, har Trench GTX-jakken det hele. Den har SEEFLEXTM CE-niveau 2 albue- og skuldrebeskyttere og er desuden forberedt til SEESOFTTM CE-niveau 2 rygbeskytter.  

Tilbage til toppen