MADAGASKAR

TAG MED MC-ASIEN OG XPEDIT TIL MADAGASKAR

D. 21. OKTOBER TIL D. 3. NOVEMBER 2019

En motorcykelrejse gennem den sagnomspundne ø, Madagaskar, byder på kørsel i storslåede landskaber med enestående natur og dyreliv, møde med et festligt og farverigt folkefærd, kvægmarkeder med zebu-okser og landsbyer, hvor tiden synes at stå stille. Naturen i Madagaskars spænder over alt lige fra sandstrande, frodig jungle, grønt højland med risterrasser og ørkenlandskaber. På grund af sit unikke landskab, specielle dyreliv og rige variation i landskab er Madagaskar også kendt som ”det ottende kontinent”. På motorcykelrejsen gennem Madagaskar besøger vi nationalparker med lemurer og kamæleoner og ser kæmpe baobabtræer.

Vi starter i Madagaskars charmerende hovedstad, der hedder Antananarivo. Herfra går ruten gennem det grønne og frodige højland, langs floder og søer, gennem traditionelt landbrugsland, langs brusende floder i regnskoven, ad snoede bjergveje og over bjergpas med storslåede udsigter. Vi oplever befolkningens imødekommenhed og det lokale landsbyliv på nærmeste hold. Vi går naturligvis også på opdagelse i de eksotiske markeder, hvor der handles med alt fra tropiske frugter til fuldvoksne zebu-okser, og så venter der os herlige gastronomiske oplevelser i Madagaskars køkken, der er en blanding af det asiatiske, øst-afrikanske og det franske. Rejsen er tilrettelagt, så der også bliver tid til lette vandreture og storslåede naturoplevelser i landets berømte nationalparker.

 

PRISER

(Priserne er er vejledende, da den eksakte pris først kan angives ca. 11 måneder inden afrejse. Prisen er per deltager i delt dobbeltværelse. Der vil være et tillæg, hvis man ønsker eneværelse.)

Per motorcyklist der kører Honda Transalp 650 kubik, Honda Africa Twin 750 kubik eller Yamaha Tenere 660 kubik: 34.450 kr.

Pris per motorcyklist der kører Honda Hartford 200 kubik: 31.900 kr

Bagsædepassager/passager i følgebil: 29.900 kr.

Inkluderet i prisen

Internationale flybilletter - Dansk rejseleder/motorcykelguide service – Lokal engelsk/fransktalende mc-guide på hele turen

Overnatninger på hoteller – Helpension - Leje af motorcykler - Olie, benzin og reservedele for alle motorcyklerne

Medrejsende mekaniker for de dage, vi kører motorcykel – Følgekøretøj, der bærer vores bagage samt plads til passagere - Udflugter og entreer 4 nationalparker med eksotisk dyreliv  

Indenrigsfly i Madagaskar og transport - Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærere og lign. på hoteller – Indenrigsfly i Madagaskar fra kystbyen Tuliar til hovedstaden Antanarivo. – Informationsmøde inden afrejse.

For yderlige information kontakt  MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen TLF: 29 43 14 27
Rejsegarantifonden nr: 2537 CVR-nr.: 35969942  Mail: villadskokmortensen@gmail.com

                   

 

Tilbage til toppen