Teknik aften for kvinder

 

Xpedit inviterer til en teknik aften, hvor der vil være fokus på de mest grundlæggende tekniske principper ved den moderne motorcykel, samt undervisning i, hvad man selv kan efterse og hvordan man vedligeholder sin motorcykel.

Dette arrangement er kun for kvinder. Max tilmelding er 30 personer.

Xpedit Ølgod d. 6. marts kl. 19:00

Vi viser dig, hvordan du kommer godt i gang efter vinterpausen. Vi skal være på værkstedet, hvor en sød mekaniker vil vise dig, hvor alle de vigtige ting sidder på din motorcykel.

Derudover, får vi besøg af Michael fra Vestjysk køreskole, der vil fortælle om vigtigheden i at kende sin motorcykel. Han vil endvidere tale om kørestil og køreteknik samt valg af motorcykel. Du får desuden et godt tilbud på et kørekursus KUN for piger. Læs mere HER

Vi får desuden besøg af Schuberth, som kommer og fortæller om deres produkter. 

Xpedit CPH d. 13. marts kl. 17:30

Aftenen vil være en god blanding af traditionel tavleundervisning samt ”hands-on” i værkstedet, hvor vi kan afprøve tingene i praksis og samtidig tage et kig på det mest almindelig værktøj, som man skal bruge til at vedligeholde sin motorcykel.

Xpedit Aalborg d. 13. marts kl. 19:00

I Aalborg, får du også muligheden for at lære din motorcykel at kende bedre end din mand! Her får vi besøg af Asger fra Heinrich Nielsen Køreskole, som vil vise dig følgende:

Justering af motorcyklen, herunder greb mv., kørestilling, tips og tricks til korte fingre og ben. Fælleskørsel (forrest eller bagerst ? følge med eller ikke følge med) samt tricks til at flytte rundt på motorcyklen og kørsel ved lave hastigheder. Du kan desuden høre nærmere om kørekursus specielt til kvinder, som Asger afholder. 

Vi får endvidere besøg af Schuberth, som kommer og fortæller om deres produkter.

Pris: GRATIS
Forplejning: Frugt og snacks 

Foredrag - tilmelding
Motorcykel event - kvindeaften hos Xpedit
Tilbage til toppen