GARMIN AFTEN

GRATIS ARRANGEMENT

GARMIN AFTEN MED LARS ERICSSON

DEN 5. & 6. FEBRUAR

Vi kan nu endelig tilbyde en aften i selskab men vores Garmin-guru Lars Ericsson. Lars har i mange år arbejdet for Garmin og er selv en meget stor motorcykelentusiast, så han kender til alle siderne af Garmin/BMW motorcykelnavigatorer. Både deres begrænsninger, men i særdeleshed deres anvendelighed og muligheder. Formålet med denne aften er at give jer indsigt i opsætningen af jeres Garmin/BMW GPS-enheder, så de passer til jeres individuelle præferencer, men Lars har også et indgående kendskab til Garmin Basecamp og vil også denne aften gennemgå Basecamps grundlæggende muligheder og selvfølgelig svare på alle de spørgsmål som måtte komme.

Han vil også gerne komme dybere ind i samspillet mellem en BMW-motorcykel, som er GPS forberedt og selve GPS-enheden, så man kan få maksimalt udbytte af sin BMW GPS-enhed.

Lars har selv aktivt været en del af udviklingen af Garmins MC navigatorer, han har rejst rigtigt meget i verden på MC og er nu en del af Touratechs guide-team på deres rejser rundt omkring. Han er den helt rette mand til jobbet og mon ikke vi kan få en lille rejsefortælling ud af ham også.

Nok er Lars svensk, men han taler et meget letforståeligt svensk med lidt danske ord proppet ind hist og her og han forstår dansk helt fint. Da vi havde besøg af ham sidst, var sproget ingen hindring for forståelsen af budskabet.

I er mere end velkomne til at medbringe jeres egne opladte Garmin/BMW GPS-enheder, laptops med Basecamp installeret og et dataoverførselskabel af god kvalitet. Hvis ikke I allerede har installeret Garmin Basecamp på jeres laptops, PC/MAC, så kan det hentes her. http://www.garmin.com/da-DK/shop/downloads/basecamp

Xpedit Farum: D. 5. februar 2019 (FULDT BOOKET)
Ølgod:
D. 6. februar 2019 (FULDT BOOKET)

Tidspunkt: kl. 18:00
Pris:
GRATIS
Forplejning:
Kaffe & kage Garmin aften, MC arrangement hos Xpedit, BMW Motorrad
Tilbage til toppen