BMW R 18 - Den mest kraftfulde boxer

BMW R 18: Reserver din i dag!

Vær den første til at opleve spændingen ved 1800cc BMW Motorrad.

_____________________________

 

 

  

BMW Motorrad Concept R 18 er verdenspremieren, som "custom" verdenen ivrigt har ventet på - og med flat-twin motor, er R 18 den mest kraftfulde bokser, der nogensinde er produceret. Denne stripped-down og raked-out motorcykel giver mere end blot et lille glimt af, hvad der venter os i cruisersegmentet.  

Essensen i BMW Motorrad Concept R18 er den store redesignede 2-cylindrede 1800 cc boksermotor. Dens udseende minder bevidst om de flat-twin motorer, som BMW Motorrad brugte op til slutningen af 1960'erne - men med en betydelig større forskydning og moderne luft / olieafkøling. Denne prototype er designet til mindste detalje, lige fra motor til paint-job. 

Men vildere endnu er dog, at BMW Motorrad vil præsentere en serieproduceret cruiser, drevet af en "big bokser" motor i Q4 2020. Og DU kan reservere den allerede i dag!

Book din R 18 allerede i dag.

Book din R 18 allerede i dag.

Reserver ved at indbetale et depositum på 10.000,- hos os, og vær blandt de første, der får leveret motorcyklen (du har muligheden for at fortryde til hver en tid)

Specifikationerne og billederne af BMW Motorrad Concept R 18, der er blevet kommunikeret, er baseret på en konceptmotorcykel.

Den viste motorcykel afviger muligvis fra den endelige produktionsmodel med hensyn til blandt andet design og tekniske specifikationer. Den endelige pris på BMW R 18 er derfor stadig ikke tilgængelig. Du vil modtage opdateringer, så snart yderligere oplysninger er tilgængelige om køretøjspriser, ekstraudstyr osv.

Når du reserverer en plads på ventelisten, er du garanteret muligheden for at være blandt de første til at få muligheden for at købe den kommende BMW Motorrad R 18. Du vil blive informeret om den endelige produktionsmodel, BMW Motorrad R 18, så snart disse oplysninger er tilgængelige.

For at reservationen træder i kraft og bliver bindende, skal reservationsbeløbet på 10.000,- indbetales til Xpedit via MobilePay til 72813, hvor du skriver R18 og derefter oplyser dit fulde navn og telefonnummer.

Eksempel: R18, Per Hansen, 11111111

 

Generelle betingelser for reservation af BMW Motorrad R 18.

 

Reserver din BMW R18 nu

Reserver BMW R18 hos Xpedit
Tilbage til toppen