BMW C 650 Sport

BMW C 650 Sport

Mere skub i hverdagen

Pris fra kr. 134.290

BMW C 650 Sport

Mere skub i hverdagen

Den nye BMW maxiscooter C 650 Sport gør selv pendlerturen engagerende. Den er den perfekte følgesvend for enhver, der søger en smart og hurtig vej igennem storbyens mylder.

BMW G 310 R

Mere skub i hverdagen

Uforlignelig køreoplevelse

Uforlignelig køreoplevelse

650 kubik-scooteren's overlegne handling og sporty præstationer sikrer dig en uforlignelig køreoplevelse. Række-twin’en leverer imponerende 63 Nm og 44 kW (60 hk), og med en tophastighed på 180 km/t kan du lynhurtigt komme langt omkring. Ny og mere agile stel- og affjedringsopsætning sørger desuden for, at det er endnu lettere at suse om hjørner og sno sig gennem byens virvar.

Dynamisk gennem storbyen
Stel og affjedring

Stel og affjedring

Stel og affjedringskombinationen på C 650 Sport er fuldstændig re-designet. Fjederkonstanten i forgaffel og bagdæmper er reduceret med 10%, hvilket betyder tydeligere feedback og større følsomhed under kørsel uden at forringe stabiliteten
Sporty og komfortabel

Sporty og komfortabel

C 650 Sport vinder også på komfort ved at hæve udstyrsniveauet et enkelt hak med blandt andet varmehåndtag og opvarmet sæde (tilvalg). Det store opbevaringsrum under sædet, der let rummer to integralhjelme, håndtasken eller dagens indkøb er blot endnu en af mange bonusser
Nyt udstødningssystem

Nyt udstødningssystem

C 650 Sport har fået nyt udstødningssystem af rustfrit kvalitetsstål. Det er ikke alene flot og sportsbetonet, det er også meget lettere end forgængerens, har lavere emission og støjer mindre. Men lyden er både tungere og sprødere.
BMW C 650 Sport

Dynamisk gennem storbyen

Det tidløst moderne design gør C 650 Sport til en ”looker” hvorend du kommer, og understreger scooterens sportsbetonede gener. Den nye, faceliftede front med optrukkede linier gør den ekstra væver at se på, og ny styrafdækning med højglans midtersektion og indlagte kromdetaljer fuldender den flotte finish. Det nye udstødningssystem ser ikke bare godt ud, men er også mere effektivt. Systemet vejer mindre og emissionen er desuden sænket. C 650 Sport er ikke højlydt – den er snarere underspillet med sin dybe, kraftfulde knurren fra den stærke motor.

På C 650 Sport vil du genopdage den verden, du bevæger dig i hver dag!

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen