BMW C 400 X

BMW C 400 X

Urban Mobility, når det er bedst

Pris fra 88.900 kr.

Få det bedste ud af din by.

Urban mobility betyder bevægelighed – og langt mere frihed end bare at komme fra A til B. Urban mobility betyder også, at du ikke skal gå glip af noget undervejs, men derimod kan bruge byen og dens tilbud. C 400 X er urban mobility, når det er bedst.

Altid online? Det er C 400 X også! Denne medium-scooter er nemlig udviklet til storbyens udfordrende puls og gør mylderets udfordringer til en leg. Tag bare din yndlingsmusik med på C 400 X og oplev byen gennem dit helt eget soundtrack. Eller få aftalerne med vennerne på plads via din forbundne smartphone, mens du cruiser gennem dit metropolis. På C 400 X bliver din by til dit helt eget “shared space” at boltre dig i.

Perfekt tunet ind gennem byen

Medium størrelse, der passer perfekt til byen

City scooter
Fuld forbundet gennem gader og stræder

Fuld forbundet gennem gader og stræder

Som designet tydeligt viser, er medium-scooteren C 400 X lavet til byens puls – let og agil. Set forfra gør kåbens udprægede V-form den dynamisk og væver at se på, selv når den står stille – et design, der understreger, at C 400 X er suveræn i smalle stræder og tæt trafik. Desuden repræsenterer C 400 X den robuste og pålidelige GS-ånd: De ranke linier, forskærmen, det tydelige grafiske udtryk på lakerede dele og de store fuldt LED-bestykkede og asymmetriske forlygter med Y-formet kørelys – alt taler sit tydelige sprog. Designet er dog ikke bare til for at se hip og urban cool ud, men lavet til at beskytte dig mod vind og vejr. Den slanke bagende er dog samtidig et statement til alle dem, du stryger forbi: Så enkel, hurtig og stressfri kan urban mobility være.

Højeffektivt design

Motorkonceptet i C 400 X er udviklet til netop denne mediumstørrelse scooter, så den passer perfekt til byen – og til dine behov. Dens højeffektive design betyder lave omdrejninger, højt tempo, effektiv forbrænding og minimal rullemodstand. Med andre ord: Lavt forbrug, ubegrænset og ukompliceret køreglæde, der selvsagt lever op til Euro 4 miljøkravene. Spontane manøvrer, agil acceleration og underholdende køredynamik – det er C 400 X! På den holder du snildt trit med byens hektiske puls.

BMW Maxi-Scooter C 400 X

Urban mobility er også komfort

Pendlerstress i myldretrafik hører nu fortiden til. Du får et helt nyt perspektiv på byen og dens smutveje, når du lærer den at kende gennem C 400 X. Hele opbygningen af denne medium-scooter er designet til komfortabel, dynamisk og vibrationsfri kørsel med høj stabilitet på både lige og snoet asfalt. ABS og automatisk stabilitetskontrol (ASC) er standard, så sikkerheden er i top selv på skiftende vejbelægninger af tvivlsom kvalitet. Smartphonen lægges i Smart Phone Cradle med integreret strømudtag, så du ikke går glip af noget, når du udforsker byen eller bare er på farten. Den udfoldelige Flex-boks i midten giver ekstra bagageplads til hjelme, tasker eller byens gode tilbud.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

SE ALLE BMW C 400 X PÅ LAGER

Hvid BMW scooter BMW Scooter display
Tilbage til toppen