BMW C 400 GT

BMW C 400 GT

Oplev byens puls

Pris fra 83.200 kr.

BMW C 400 GT

Oplev byens puls

Hvad gør en by interessant? Mangfoldigheden? Det pulserende liv? Eller de uendelige muligheder? Det er nok alle disse tilsammen. Og for at opdage byen, kræver det en maskine, der kan tage dig med ud på længere og mere komfortable ture. Det er lige præcist hvad den nye BMW C 400 GT tilbyder. Denne mid-size scooter tager dig med på en behagelig og agil tur gennem byen og forstæderne. Oplev byen i en helt ny dimension på C 400 GT.

BMW C 400 GT

Progressiv og innovativ

Mid-size scooter

Denne agile mid-size scooter giver dig mulighed for at erobre byen - samtidig med at du er forberedt på længere ture. De sporty og elegante panelkomponenter samt den store vindskærm beskytter dig mod vind og vejr. Det ergonomiske sæde garanterer en komfortabel og sikker siddeposition - uanset om du er på en kort eller lang tur. LED teknologien er særlig slående: den ikoniske forlygte med valgfri kørelys og de integrerede blinklys giver et overbevisende look. Den nye C 400 GT er også imponerende bagfra: smal, progressiv og fuld af følelser - den gør byen endnu sjovere.

Tre klassiske farver

Tre klassiske farver

Alpin white er en tidløs farve, der giver din touring scooter et let og agilt look.

Moonwalkgrey Metallic Stilsikker og dynamisk. Den klassiske Moonwalkgrey metallic overbeviser med en klar og sporty udseende.

Blackstorm metallic giver scooteren et simpelt og klassisk look.

BMW C400GT hvid
BMW C400GT sort
BMW C400GT grå

Oplev fremtiden!

BMW Motorrad Connectivity giver dig mulighed for at opleve den ægte revolution. Med dette ekstra tilbehør, bliver din smartphone og din scooter til én enhed. Din telefon forbindes med standard TFT-skærmen, som derefter kan styres intuitivt via multikontrolleren på styret. Det integrerede strømstik i opbevaringsrummet sikrer, at din smartphone forbliver opladet og det innovative turn-by-turn display giver dig mulighed for at navigere hurtigt og sikkert. BMW Motorrad-kommunikationssystemet giver dig nem adgang til din kontaktliste, så du nemt kan foretage telefonopkald undervejs.

 

KONFIGURATOR

Tilbage til toppen