Kampagnetilbud

SÆSONSTART 2023
KAMPAGNETILBUD

Et godt tilbud på en BMW-motorcykel er noget som vi altid kan tilbyde, og det er nok de færreste som ville kunne sige nej til dette. Indimellem kan vi dog tilbyde en ekstra fordelagtig handel på udvalgte BMW-motorcykelmodeller. Vi har her samlet de aktuelle kampagnetilbud, som du kan gøre brug af, på denne side.

Ofte vil et kampagnetilbud på BMW motorrad indeholde et afslag i pris eller du vil opleve at kunne få udstyr som medfølger helt uden beregning. Udstyret kunne være i form af sidetasker eller topboks, eller andet som ikke er noget der følger med BMW-motorcyklen. Det kunne naturligvis også være en navigation, udstødning, vindskærm, fartpilot eller noget helt femte. Et godt kampagnetilbud kunne også være udstyr til dig selv. Det er nødvendigt med en masse sikkerhedsudstyr når man kører motorcykel, så nogle kampagner kan f.eks. indeholde mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme osv. Hos Xpedit forhandler vi BMW produkter, så du kan bliver iklædt fra top til tå.

Tilbudskampagner på BMW-motorcykler ved Xpedit er ofte tidsbegrænset eller begrænset i forhold til hvad vi har på lager. Er det et tidsbegrænset tilbud, så stopper tilbuddet på en given dato. Når vi snakker ”så længe lager haves” så betyder det at når vi har tømt vores lager af en pågældende kampagnemodel, så stopper tilbuddet.

BMW R 1250 GS / TRE VARIANTER TIL VILD KAMPAGNEPRIS

BMW R 1250 GS

Tre varianter af BMW R 1250 GS I XPEDIT EDITION til vild kampagnepris ...

Tilbuddet inkluderer 2 sidetasker og topboks med ryglæn, DYNAMIC pakke og serviceaftale 3 år / 30.000 km

 

BMW F 750 GS - BMW F 900 R

KØB EN FABRIKSNY BMW F 900 R ELLER BMW F 750 GS

... og få en KOMFORT pakke med i prisen kvit og frit

 

demo-sales-bmwmotorrad-xpedit

DEMO SALES

Gør en god handel på en af vores demo motorcykler. Mc'erne har kørt få kilometer og derfor kan du hente en god besparelse. Vores demo tilbud gælder i både Farum og Ølgod.

Læs mere her:

 

BMW R 18 Bobber xpedit

BMW R 18 BOBBER EDITION

Vi har ombygget en BMW R 18, den har fået udskiftet og monteret en masse dele. Lige nu har vi et rigtig godt tilbud på vores BMW R 18 med bobberkittet som du får helt uden beregning når du køber en af vores R 18 lagercykler.

Læs mere her:

 

Tilbage til toppen