Kampagne tilbud

BMW MOTORCYKEL TILBUD

bmw r 1250 gs xpedit edition kampagne

BMW R 1250 GS "XPEDIT EDITION"

BMW R 1250 GS "Xpedit Edition" i den super flotte "BMW Bernina Grey Amber Effect Metallic". Derudover får du varme i håndtaget og en fartpilot helt uden beregning.

Læs mere om tilbuddet her

BMW R 18 Bobber xpedit

BMW R 18 BOBBER EDITION

Vi har ombygget en BMW R 18, den har fået udskiftet og monteret en masse dele. Lige nu har vi et rigtig godt tilbud på vores BMW R 18 med bobberkittet som du får helt uden beregning når du køber en af vores R 18 lagercykler.

Læs mere her:

 

BMW F 900 R / XR INKL. UDSTYR FOR 20.000,-

Tænk at kunne shoppe udstyr til din nye motorcykel for 20.000.-...

Vi har sammensat et virkelig spændende tilbud, til dig som er interesseret i en virkelig lækker ny motorcykel. Du kan vælge mellem en af vores to rigtige populære modeller F 900 R og F 900 XR.

Udstyrslisten er lang, udover at forkæle din motorcykel, så kan du nemlig også vælge udstyr til dig selv. Vi har et stort udvalg af tøj og andet udstyr som gør turen sikker og behagelig, her kan bl.a. nævnes mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme, modetøj fra BMW osv. Hvad de 20.000,- skal bruges til er helt op til dig, men vi kommer gerne med forslag som passer til dine behov.

Læs mere her:

Et godt tilbud på en BMW-motorcykel er noget som vi altid kan tilbyde, og det er nok de færreste som ville kunne sige nej til dette. Indimellem kan vi dog tilbyde en ekstra fordelagtig handel på udvalgte BMW-motorcykelmodeller. Vi har her samlet de aktuelle kampagnetilbud, som du kan gøre brug af, på denne side.

Ofte vil et kampagnetilbud på BMW motorrad indeholde et afslag i pris eller du vil opleve at kunne få udstyr som medfølger helt uden beregning. Udstyret kunne være i form af sidetasker eller topboks, eller andet som ikke er noget der følger med BMW-motorcyklen. Det kunne naturligvis også være en navigation, udstødning, vindskærm, fartpilot eller noget helt femte. Et godt kampagnetilbud kunne også være udstyr til dig selv. Det er nødvendigt med en masse sikkerhedsudstyr når man kører motorcykel, så nogle kampagner kan f.eks. indeholde mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme osv. Hos Xpedit forhandler vi BMW produkter, så du kan bliver iklædt fra top til tå.

Tilbudskampagner på BMW-motorcykler ved Xpedit er ofte tidsbegrænset eller begrænset i forhold til hvad vi har på lager. Er det et tidsbegrænset tilbud, så stopper tilbuddet på en given dato. Når vi snakker ”så længe lager haves” så betyder det at når vi har tømt vores lager af en pågældende kampagnemodel, så stopper tilbuddet.

Tilbage til toppen