Kampagne tilbud

BMW MOTORCYKEL TILBUD

rentekampagne-xpedit

RENTEKAMPAGNE

For en kort stund kan vi tilbyde en knivskarp rente ved køb en en ny eller nyere brugt BMW motorcykel. Kampagnen løber til og med den 31. juli 2021.

Læs mere her:

BMW G 310 R / G 310 GS KAMPAGNETILBUD

Få ekstraudstyr for 6000 kr. ved køb af BMW G 310 R eller BMW G 310 GS inden den 30. juni eller så længe lager haves.

Læs mere her:

ATTRAKTIV BYTTEPRIS PÅ ALLE 2020 MODELLER

Få en rigtig skarp byttepris på din nuværende motorcykel når du vælger en af vores BMW 2020 modeller.

Det er en ren win-win situation:

  • Du får skiftet den gamle ud med en ny
  • Du får en god pris for den gamle motorcykel

Vi har cykler stående i både Farum og Ølgod og udvalget er stort.

Læs mere om kampagnen her:

jubilæumstilbud-r1250gs-xpedit

JUBILÆUMSTILBUD BMW R 1250 GS

Et ægte jubilæum skal også indeholde et godt tilbud! Kurt og Rune kan fejre 25-års makkerskab og det skal selvfølgelig fejres. Vi kan desværre ikke invitere til stort åbent hus, men derfor skal I ikke snydes for et godt tilbud.

Vi har sammensat en pakke til den populære R 1250 GS. Når du køber en motorcyklen får du ekstraudstyr for over 20.000 kr. med i købet, helt uden beregning.

Af ekstraudstyr får du:

  • Vario topboks med ryglæn og indertaske
  • 2 stk. Vario sidetasker med indertasker
  • BMW navigation VI

Læs mere om tilbuddet her:

BMW F 900 R / XR INKL. UDSTYR FOR 20.000,-

Tænk at kunne shoppe udstyr til din nye motorcykel for 20.000.-...

Vi har sammensat et virkelig spændende tilbud, til dig som er interesseret i en virkelig lækker ny motorcykel. Du kan vælge mellem en af vores to rigtige populære modeller F 900 R og F 900 XR.

Udstyrslisten er lang, udover at forkæle din motorcykel, så kan du nemlig også vælge udstyr til dig selv. Vi har et stort udvalg af tøj og andet udstyr som gør turen sikker og behagelig, her kan bl.a. nævnes mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme, modetøj fra BMW osv. Hvad de 20.000,- skal bruges til er helt op til dig, men vi kommer gerne med forslag som passer til dine behov.

Læs mere her:

Et godt tilbud på en BMW-motorcykel er noget som vi altid kan tilbyde, og det er nok de færreste som ville kunne sige nej til dette. Indimellem kan vi dog tilbyde en ekstra fordelagtig handel på udvalgte BMW-motorcykelmodeller. Vi har her samlet de aktuelle kampagnetilbud, som du kan gøre brug af, på denne side.

Ofte vil et kampagnetilbud på BMW motorrad indeholde et afslag i pris eller du vil opleve at kunne få udstyr som medfølger helt uden beregning. Udstyret kunne være i form af sidetasker eller topboks, eller andet som ikke er noget der følger med BMW-motorcyklen. Det kunne naturligvis også være en navigation, udstødning, vindskærm, fartpilot eller noget helt femte. Et godt kampagnetilbud kunne også være udstyr til dig selv. Det er nødvendigt med en masse sikkerhedsudstyr når man kører motorcykel, så nogle kampagner kan f.eks. indeholde mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme osv. Hos Xpedit forhandler vi BMW produkter, så du kan bliver iklædt fra top til tå.

Tilbudskampagner på BMW-motorcykler ved Xpedit er ofte tidsbegrænset eller begrænset i forhold til hvad vi har på lager. Er det et tidsbegrænset tilbud, så stopper tilbuddet på en given dato. Når vi snakker ”så længe lager haves” så betyder det at når vi har tømt vores lager af en pågældende kampagnemodel, så stopper tilbuddet.

Tilbage til toppen