BMW R nineT Scrambler

BMW R nineT Scrambler

Ægte. Barsk. Luftkølet.

Pris fra kr. 183.690

HERITAGE KAMPAGNE

SPAR 40.000 KR.

PÅ EN NY R NINET SCRAMBLER

Du kan nu spare hele 40.000 kr. på vore fabriksnye heritage motorcykler modelår 2019.
Tilbuddet gælder dog kun lager-MC'er og omfatter tre Heritage modeller, nemlig R nineT Pure, R nineT Scrambler samt R nineT Urban GS
For at give dig endnu større køreglæde, smider vi Xpedit 5 års Tryghedsaftale oveni prisen,
så du kan komme ud og køre helt uden bekymringer.  

Tilbuddet er betinget af finansiering gennem Xpedit. Kontakt os for at høre nærmere.

Mærk fartvinden og smilet, der breder sig, når du læner dig fortroligt i kurverne. Lad fornemmelsen af frihed strømme gennem dig for hver eneste meter du kører – det er BMW R NineT Scrambler! Barsk og ukonventionel ”giver den fingeren” til de gængse normer. Bare lad dig rive med og kør hvorhen du har lyst – det bliver en fantastisk tur! Skabt til individualisten, der ønsker rendyrket motorcykelkørsel i uforfalsket, minimalistisk og personlig stil. Til den der tør bryde normerne.

BMW R nine T Scrambler

Barsk og ukonventionel

Se, hør, føl.

Se, hør, føl.

Den unikke lyd af R nineT Scrambler vækker opsigt. Den klassiske boksermotor på 1200 kubik med oplagte dobbelte lyddæmpere giver maskinen kraftfuld acceleration og forførende lyd - man må godt kunne høre, du kommer! Styret er hævet i forhold til en standard R nineT, og det behagelige sæde er rykket. Det giver en sikker og afslappet kørestilling med godt overblik og kontrol over sagerne. I samspil med længere fjedervandring og grove dæk er det en sand fornøjelse at forcere ujævnheder og let terræn på R nineT Scrambler.

BMW R nine T Scrambler Oldshool motorcykel

Udpræget BMW Motorrad

Offroaddæk, oplagt udstødning, stilsikkert afslappet og opret kørestilling – selv et hurtigt blik viser, at ingen tur på Scrambler behøver ende der, hvor asfalten slutter. Det store 19”-forhjul, den analoge omdrejningstæller og ståltanken i mat metallic lakering er blot nogle af de unikke detaljer, der gør Scrambler til en kvalitetsklassiker af højeste karat. Gennem få kunstgreb kan du desuden give R nineT Scrambler dit helt eget design

Karakteristisk Scrambler. Udpræget BMW Motorrad. R NineT Scrambler er på højeste sikkerheds-, kvalitets- og pålidelighedsniveau. Standardmonteret ABS og tilvalgte ASC arbejder for dig og din sikkerhed!

Sæt dit aftryk med R Ninet Scrambler!

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen