BMW R nineT Racer

BMW R nineT Racer

Trendy. Stilsikker.

Pris fra kr. 185.075

BMW R nineT Racer

Trendy. Stilsikker.

R nineT Racer lader dig genopleve æraen med de legendariske Superbike-racere. Den er ikke påtaget retro-romantisk, men snarere en super gennemført neoretro motorcykel med indbyggede tilpasningsmuligheder. Trendy, stilsikker og fyldt med innovativ teknologi i vanlig BMW Motorrad-kvalitet.
Når du kryber sammen bag den formfuldendte halvkåbe med hænderne om det lave clip-on-styr, kan du nyde boksermotorens sprøde, letgenkendelige brummen i fulde drag, mens du opfyldes af dens stærke puls. Og du ved det: Kun en stærk karakter forbliver i racingsporet hele vejen. På hjulene og i livet.

BMW R nine T Racer

Trendy. Stilsikker.

Stilsikker i overhalingsbanen

Stilsikker i overhalingsbanen

Designet på R nineT Racer er utvetydigt inspireret af 70’ernes motorsportsarena. De langstrakte proportioner løber gennem hele designet og lover ren og skær fremdrift. Den distinkte halvkåbe, tanken og sædet fuldender den slanke silhuet. Den lange akselafstand og clip- on’erne placeret langt fremme fuldender den lave, sportsbetonede siddestilling. Højt placerede fodhvilere læner dig i ”attack” på maskinen, mens de hvide kåbedetaljer lyser stilfuldt op mod mørke motordele og teknik. Selv BMW Motorsports farver, der løber fra front til bagende, synes hele tiden at hviske lokkende om næste acceleration.

BMW R nine T Racer

Kraftfuld bokser i jagten på den perfekte linie.

R nineT Racer's teknik er ligeså sikker og stærk som dens design: Motor, transmission og elektronik har begejstret siden BMW R nineT kom. Som alle top moderne BMW-motorcykler opfylder R nineT Racer selvfølgelig også EU-4 standarden. Den stærke 2-cylindrede boksermotor på 1170 ccm er luftkølet leverer 110 hk (81 kW) i et yderst dynamisk effektregister helt fra lav hastighed. Ganske enkelt en typisk BMW-bokser. Takket være den vindglatte halvkåbe og den lave kørestilling kan du også nyde højere hastigheder fuldt ud. Standard ABS og tilvalget ASC sørger for, at du altid er sikker, når kræfterne slippes ud på asfalten. Som kronen på værket viser 2-i-1 caféracerudstødningen, at teknikken bestemt heller ikke har noget at skamme sig over.

Du kører, som du sidder.

Sportsbetonet og dynamisk: R nineT Racer's clips-on’er er lavt monteret på øverste gaffelbro, og deres moderate offset skåner dine håndled. Fodhvilerne derimod, er tilbagetrukket og højt placerede, så de understøtter den sportsbetonede kørestilling bedst muligt. Desuden fås et lavere sæde, der sænker sædehøjden fra 805 mm til 795 mm. ”Bagskubberen” sørger for, at der altid er solid støtte under kraftig acceleration, og bageste del af sædet er let hævet, så det aflaster ryggen især på de lange ture. Den dynamisk udformede halvkåbe afbøjer vindpresset og afstresser på turen – især ved hastigheder over 90 km/t.

BMW R nine T Racer
Stilfuldt skræddersyet.

Stilfuldt skræddersyet.

R nineT Racer er inspireret af motorsport. Derfor kommer den som standard kun med plads til én – dig. Solo og sikker i stilen. Den er fokuseret, og det ses! Den eftermonterede hjælperamme forvandler hurtigt Racer til en 2-sæder, men det er kun en af de mange muligheder, du har for at give maskinen præcis det udseende og den udstråling, du ønsker. De specialtilpassede tilvalg, du kan få som fabriksmonteret ekstraudstyr indeholder blandt andet to aluminiumstanke, trådegerhjul og sænket affjedring. Du kan også tilføje originalt BMW Motorrad-udstyr som blandt andet HP karbondele og HP sportsudstødning. R nineT Racer er også optimalt forberedt til specialfremstillede dele som alle vores nye fræsede dele. Den elsker nemlig dine fiflende hænder ligeså højt som dit hengivne vrid på gasrullen.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen