BMW R nineT Pure

BMW R nineT Pure

Ægte. Stilren. Luftkølet.

Pris fra kr. 178.190

HERITAGE KAMPAGNE

SPAR 40.000 KR.

PÅ EN NY R NINET PURE

Du kan nu spare hele 40.000 kr. på vore fabriksnye heritage motorcykler modelår 2019.
Tilbuddet gælder dog kun lager-MC'er og omfatter tre Heritage modeller, nemlig R nineT Pure, R nineT Scrambler samt R nineT Urban GS
For at give dig endnu større køreglæde, smider vi Xpedit 5 års Tryghedsaftale oveni prisen,
så du kan komme ud og køre helt uden bekymringer.  

Tilbuddet er betinget af finansiering gennem Xpedit. Kontakt os for at høre nærmere.

 

BMW R nineT Pure er perfekt til alle, der elsker klassisk roadster design og er på udkig efter den klassisk autentiske motorcykeloplevelse. Den minder nok mange om 1970’erne og 80’erne, men dens rødder stikker langt dybere. Også den aller første BMW-motorcykel var nemlig enkel, minimalistisk og dynamisk. Dengang, i 1923, var boksermotoren allerede hjertet i hele konceptet. Den nye R nineT Pure giver dig mange muligheder for at ombygge og tilpasse din maskine. På den måde, kan du endelig leve drømmen ud – både for dig og for din motorcykel. R nine T Pure’s stærke udstråling er altid nærværende. Både når du nyder at vride rullen bagover på yndlingsruten, og når du er i gang med at tilpasse den til din helt egen stil.

Minimalistisk skarphed

Minimalistisk skarphed

R nineT Pure er klassisk roadsterdesign i yderste potens – den er skåret ned til det essentielle. Den runde forlygte med kromring, lakeret lygtehus og den nye runde omdrejningstæller giver den sit eget umiskendelige særpræg. Proportionerne bestemmes af det nye 3-delte stel og den klassisk udseende forgaffel – og af stellets bærende enhed, boksermotoren, der kun venter på at få lov til at brøle. Benzintanken af stål og den smalle bagende fuldender silhouetten, der både er elegant og stilsikker, så Pure til hver en tid ruller selvsikkert af sted på sine støbte, 5-egede hjul. Det maksimalt strippede design er dog ikke blot en hip retro-døgnflue. Det er udviklet, så R nineT Pure giver dig alle muligheder for at customisere motorcyklen fuldt ud: Forkæl den med ekstraudstyr, modificer den, design den – din maskine, din stil! Basen er et solidt, gennemprøvet koncept – selvfølgelig i den vante BMW Motorrad kvalitet.

BMW motorcykel tilbud

BMW-bokseren giver det helt særlige pift

Motoren og elektronikken på R nineT Pure har begejstret motorcykelfans lige siden R nineT. Den 2-cylindrede, luft/oliekølede bokser med 110 hk (81 kW) lover en sprød og vital køreoplevelse – og det giver den med ægte 2-cylindret bokserpunch! 2-i-1 udstødningen i klassisk roadsterdesign understreger maskinens stil med sin kraftfulde lyd. Med ABS som standard og tilvalget ASC kan du med ro i sindet slippe kræfterne løs på gaden.

Stilfuld og selvsikker

R nineT Pure lader dig føre drømmen om en custommotorcykel ud i livet. Med den kan du på en unik måde skabe en motorcykel efter din egen smag. Takket være det forholdsvis lave sæde, passer R nineT Pure allerede til langt de fleste. Derudover kan du sænke din model yderligere med det lave alternativ fra originaltilbehørslisten.

Lavet til dine idéer

Du er, hvad du kører. R nineT Pure afspejler din personlige smag, stil og kreativitet. Hjælperammen til passagerpuden kan for eksempel, som på R nineT, fjernes helt. Altså hvis du lige vil have al opmærksomheden for en stund eller bare bedst kan lide at køre alene. Du kan forme din maskine yderligere med originalt BMW Motorrad- tilbehør og BMW Motorrad fabriksmonteret udstyr. Du kan også erstatte ståltanken med en af aluminium - med eller uden synlige svejsesømme. Eller du kan vælge at udstyre den med vores topkvalitet egerhjul i stedet for de støbte standardhjul, hvis du ynder en mere klassisk stilfuld roadster. Friheden til at vælge er din – og den kommer med alle vores forskellige specialfremstillede add-on dele. R nineT Pure giver dig en verden af muligheder.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen