BMW R nineT Scrambler

BMW R nineT Scrambler

Kraftfuld. Robust. Kreativ

Pris fra 205.400 kr.

Den nye BMW R nineT Scrambler

Mærk farten og smilet, der breder sig, når du læner dig i kurverne. Lad fornemmelsen af frihed strømme gennem dig for hver eneste meter du kører – det er det BMW R NineT Scrambler kan!

Men BMW R nineT Scrambler er meget mere end det. Den er rå og individuel. Den lader sig køre rundt med hovedet højt. Den er barsk og alt andet end konventionel. Du har mulighed for at designe den Scrambler som passer ind i dit liv og lader dig være ligeglad med hvad andre tænker.

Her får du det typiske Scrambler ”look” og den afslappede siddeposition. Bare lad dig rive med og kør hvorhen du har lyst – det bliver en fantastisk tur! Skabt til individualisten, der ønsker rendyrket motorcykelkørsel i autentisk, minimalistisk og personlig stil. Til dig der tør bryde normerne. Ægte #Soulfuel

BMW R nine T Scrambler

Barsk og ukonventionel

Hvilke farver fås BMW R nineT Scrambler i?

Hvilke farver fås BMW R nineT Scrambler i?

Den nye BMR R nineT Scrambler fås i 4 forskellige farver, som hver især understreger karakteren a R nineT Scrambler på hver sin måde.

Kalamata metallic matt giver motorcyklen en utrolig stærk karakter og er et perfekte grundlag for yderligere individualiseringer. Farven på sædet er brun.

Granite grey metallic iøjnefaldende og klassisk look til en Scrambler. Den grå farve på cyklen giver et perfekt sammenspil med det okseblodsrøde sæde.

Option 719 - cosmic blue metallic / lys hvid Et udtryk der leder tankerne hen på sjov og oplevelser. Det sorte sæde tilføjer en enkelthed der går godt i spænd med farverrigheden.

Option 719 - Black Storm Metallic/Racing red Mystik og dynamic er to ord der beskriver denne variant af Scrambleren. Hertil er der naturligvis også et sort sæde.  

soulfuel-bmwmotorrad-rninet-xpedit

Se. Føl. Hør

Den unikke lyd af R nineT Scrambler vækker opsigt. Den klassiske boksermotor på 1200 kubik med oplagte dobbelte lyddæmpere giver maskinen kraftfuld acceleration og forførende lyd - man må godt kunne høre, du kommer! Styret er hævet i forhold til en standard R nineT, og det behagelige sæde er rykket. Det giver en sikker og afslappet kørestilling med godt overblik og kontrol over sagerne. I samspil med længere fjedervandring og grove dæk er det en sand fornøjelse at forcere ujævnheder og let terræn på R nineT Scrambler.

Hvad er prisen på den nye BMW R nineT Scrambler?

BMW R nineT Scrambler fås fra 205.400 med standardudstyr. Der er mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr eller andre udstyrsmodeller.

Hvilket standardudstyr følger med BMW R nineT Scrambler?

Som standard får du en masse ekstraudstyr med til din Scrambler. Men der findes yderligere funktioner og udstyr som du måske kan se god mening i at have, fordi det er smart og forhøjer komforten. Du har mulighed for at tilkøbe udstyr og udstyrspakker, så du kan sammensætte din motorcykel helt som du drømmer om.

 • Listen med standardudstyr omfatter f.eks.:
 • BMW Motorrad ABS
 • ASC (Automatic Stability Control / Antispin)
 • Cast wheels
 • Steering stabilizer
 • Teleskopforgaffel
 • Justerbar forbelastning bagpå
 • PRO forlygte (LED-belysning)
 • DRL (Daytime Running Light / Kørelys) (LED-belysning)
 • Elektronisk startspærre
 • Comfort turn indicator (komfortblinklys)
 • USB-opladning
 • Køremodes (Rain / Road)
 • Justerbar kobling
 • Justerbar bremsearm
bmwmotorrad-rninet-scrambler-xpedit-udstyr-priser
bmwmotorrad-option719-køremode-xpedit-rninet-scrambler

BMW R nineT Scrambler - alt andet end standard

BMW R nineT Scrambler er ideel motorcykel til dig som ikke er til standard løsninger. Option 719 Shadow II billet pack er fremstillet efter de højeste standarder for håndværk og kvalitet. Den korte bagende integrerer baglygte, bremselys og indikator. Og dette er endda kun et lille udpluk af de muligheder der er for specialløsninger.

R nineT Scrambler kan klare andet end asfalt

I Dirt Mode i Pro-køremode kan du tage det roligt: Selv med løs jord under hjulene træder ASC- og DTC-styringssystemerne i kraft meget senere - til dynamiske manøvrer, der giver endnu mere sjov på cyklen. På samme tid forbedrer adaptive forlygter belysningen af det indre af bøjningen mellem en hælvinkel på 7 ° og 25 °:

Udpræget BMW Motorrad

Offroaddæk, oplagt udstødning, stilsikkert afslappet og opret kørestilling – selv et hurtigt blik viser, at ingen tur på Scrambler behøver ende der, hvor asfalten slutter. Det store 19”-forhjul, den analoge omdrejningstæller og ståltanken i mat metallic lakering er blot nogle af de unikke detaljer, der gør Scrambler til en kvalitetsklassiker af højeste karat. Og du kan desuden give R nineT Scrambler dit helt eget præg.

Karakteristisk Scrambler. Udpræget BMW Motorrad. R NineT Scrambler er på højeste sikkerheds-, kvalitets- og pålidelighedsniveau. Standardmonteret ABS og tilvalgte ASC arbejder for dig og din sikkerhed!

Sæt dit aftryk med R Ninet Scrambler!

BMW R NINET SCRAMBLER PÅ LAGER

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Rninet-scrambler-xpedit
Tilbage til toppen