BMW R nineT Scrambler

BMW R nineT Scrambler

Ægte. Barsk. Luftkølet.

Pris fra kr. 186.500

Mærk fartvinden og smilet, der breder sig, når du læner dig fortroligt i kurverne. Lad fornemmelsen af frihed strømme gennem dig for hver eneste meter du kører – det er BMW R NineT Scrambler! Barsk og ukonventionel ”giver den fingeren” til de gængse normer. Bare lad dig rive med og kør hvorhen du har lyst – det bliver en fantastisk tur! Skabt til individualisten, der ønsker rendyrket motorcykelkørsel i uforfalsket, minimalistisk og personlig stil. Til den der tør bryde normerne.

BMW R nine T Scrambler

Barsk og ukonventionel

Se, hør, føl.

Se, hør, føl.

Den unikke lyd af R nineT Scrambler vækker opsigt. Den klassiske boksermotor på 1200 kubik med oplagte dobbelte lyddæmpere giver maskinen kraftfuld acceleration og forførende lyd - man må godt kunne høre, du kommer! Styret er hævet i forhold til en standard R nineT, og det behagelige sæde er rykket. Det giver en sikker og afslappet kørestilling med godt overblik og kontrol over sagerne. I samspil med længere fjedervandring og grove dæk er det en sand fornøjelse at forcere ujævnheder og let terræn på R nineT Scrambler.

BMW R nine T Scrambler Oldshool motorcykel

Udpræget BMW Motorrad

Offroaddæk, oplagt udstødning, stilsikkert afslappet og opret kørestilling – selv et hurtigt blik viser, at ingen tur på Scrambler behøver ende der, hvor asfalten slutter. Det store 19”-forhjul, den analoge omdrejningstæller og ståltanken i mat metallic lakering er blot nogle af de unikke detaljer, der gør Scrambler til en kvalitetsklassiker af højeste karat. Gennem få kunstgreb kan du desuden give R nineT Scrambler dit helt eget design

Karakteristisk Scrambler. Udpræget BMW Motorrad. R NineT Scrambler er på højeste sikkerheds-, kvalitets- og pålidelighedsniveau. Standardmonteret ABS og tilvalgte ASC arbejder for dig og din sikkerhed!

Sæt dit aftryk med R Ninet Scrambler!

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen