BMW R nine T Urban GS

BMW R nine T Urban GS

iøjenfaldende bokser

Pris fra 205.400 kr.

Den nye BMW R nineT Urban GS

Der er ingen grund til at tage ruten mod din destination i fugleflugtlinje med BMW’s R nineT Urban GS. Jo større omvejen til målet, jo mere tid er der at nyde på denne moderne klassiker.

Men det er ikke kun byerne der skal nyde synet af R nineT Urban GS, når det kommer til grus, så er R nineT Urban GS også i sit helt rette element. Dens design minder om de første GS-modeller, nærmere bestemt den legendariske BMW R 80 GS. Med den kom ideen om, at simpelthen alt er muligt, hvilket er tydeligt i DNA’et hos BMW R nineT Urban GS.

Geometrien med den lodrette, afslappede siddeposition, den velafbalancerede håndtering og bokseren med sin umiskendelige lyd sørger for at du kan danne din helt egen historie og oplevelser nu og fremadrettet. Personligt, individuelt og virkelig, det er rent #Soulfuel.

 

BMW R nine T Urban GS

Autentisk, slående, afbalanceret

Hvilke farver fås BMW R nineT Urban GS i?

Hvilke farver fås BMW R nineT Urban GS i?

R nineT Urban GS fås I 3 forskellige farver.

 

Light White

Den lyse hvide, har fine i øjenfaldende striber og derudover den klassiske sorte ramme. Det lyse røde sæde giver cyklen ægte blikfang.

Option 719 Sort storm metallic / Racing rød

Med sin dybe sorte og røde ramme har R nineT Urban GS et særligt dynamisk og slående udtryk.

Imperial Blue Metallic

Et elegant og unikt udtryk gennem hele byen er hvad Imperial Blue Metallic tilføjer denne Rnine T Urben GS.

light white bmw r ninet urban gs
option 719 r ninet urban gs
imperial blue metallic bmw r ninet urban gs
bmw r ninet urban gs xpedit 2021

Teknologi til ægte køreglæde

R nineT Urban GS er designmæssigt tro mod traditionen, men er også, med sin moderne teknik, i den grad ”et barn af nutiden”. Motor og elektronik er nemlig identisk med BMW R nineT’s, der har begejstret siden den kom frem.
Urban GS overholder de gældende EU-4 emissionskrav, selvom den stærke luftkølede, 2-cylindrede boksermotor på 1170 ccm leverer 110 hk (81 kW) i en yderst dynamisk og bred effektkurve.

Trækket kommer helt nede fra de lave omdrejninger, så du får en let og ubesværet køreoplevelse, som det sig hør og bør på en moderne motorcykel. Standardmonteret ABS og tilvalget ASC (Automatic Stability Control) sikrer, at du altid overfører kræfterne til underlaget bedst muligt. Med sin oplagte udstødning af børstet, rustfrit stål viser Urban GS respekt for sine oprindelige endurorødder.

Hvad er prisen på BMW r nineT Urban GS?

Den nye BMW r nineT Urban GS fås fra 205.400 med standardudstyr. Derudover er der forskellige udstyrspakker som kan tilkøbes.

Standardudstyret indeholder følgende:

 • BMW Motorrad Paralever
 • ABS
 • ASC (Antispin)
 • Støbte hjul (cast wheels)
 • Steering stabilizer
 • Teleskopgaffel
 • Justerbar bagdæmper
 • LED forlygte med DRL (Daytime Running light)
 • Dynamisk bremselys
 • Elektronisk startspærre
 • Komfortblink
 • Opladning via USB
 • Forskellige køremodes
 • Rødt sæde
 • Justerbar kobling og bremsearm
 • EU5-godkendelse
 • 5 års garanti

Udover standardpakken kan du også vælge andre udstyrspakker som f.eks. ”Option 719”.

prisen på bmw r ninet urban gs
MC køreegenskaber til enhver situation

MC køreegenskaber til enhver situation

Kørsel igennem bytrafikken eller foretrækker du at tage en spontan tur over grusveje?

Den luft / oliekølede bokser tager dig derhen hvor det passer dig, og vi kan forsikre dig om at rejsen dertil bliver sjov. Drevets køreegenskaber er afbalanceret og fuld af spændende dynamik, når det virkelig betyder noget. Den optimerede drejningsmomentkurve garanterer dig dynamisk trækkraft på mellem 4.000 og 6.000 omdr./min. Det maksimale drejningsmoment er stadig 116 Nm ved 6.000 omdr./min. Og selvfølgelig overholder boksen kravene i Euro 5-standarden.

R nineT Urban GS kan prale af sine afbalanceret køreegenskaber. Der er mulighed for tilvalg af den nye køremode ”Dirt Mode”, som går godt i spænd offroad og på grusveje.

 

option 719 bmw r ninet urban gs xpedit

Tilpasningsmuligheder i overflod

Den velafbalancerede ergonomiske trekant på Urban G/S holder dig agil og afspændt, når du kører: Det lidt forhøjede styr, det langstrakte sæde og de lidt lavere, bredere monterede fodhvilere giver dig en mere afslappet og tillidsvækkende kørestilling. Standard sædehøjden er 850 mm på hele serien, men med mulighed for at tilvælge et lavere sæde, byder R nineT Urban GS velkommen til kørere af stort set enhver højde.

Er du til offroad-design eller retro-minimalisme? R nineT Urban G/S kan udtrykke din stil tydeligere end noget andet. Mulighederne for individuel tilpasning er nærmest uendelige, som du også kan se af GS-historiens utallige eventyr. Du kan hurtigt afmontere hjælperammen og omdanne R nineT Urban GS til en ”single-seater”. Desuden er der et helt tilbehørsprogram af skræddersyet Original BMW Motorrad ekstraudstyr at vælge fra. Her finder du blandt andet styrtbøjler, motorbeskyttelse og forlygtegitter. Maskinen kan også leveres med adskillige fabriksmonteret ekstraudstyr som egerhjul, forskellige tanke, ASC (Automatic Stability Control), varmehåndtag og LED-blinklys. Men R nineT Urban GS er også ideel at montere specialfremstillede bolt-ons på som for eksempel vores nye maskinfræsede premiumdele. Kort sagt: Individualiteten er ligeså ubegrænset som din køreglæde.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL 

SE BMW R NINET URBAN GS PÅ LAGER

Tilbage til toppen