BMW R nine T Urban GS

BMW R nine T Urban GS

Iøjnefaldende bokser

Pris fra kr. 186.500

Nyd den selvsikre ro du får på en bokser med afslappet, opret kørestilling og topmoderne teknologi. Vælg mellem et hav af muligheder for at style den efter din personlige stil. R nineT Urban G/S symboliserer starten på BMW Motorrad's årelange G/S-succeshistorie, hvilket ses med det samme. R nineT Urban G/S emmer af offroad-ånd fra ”dengang farfar var ung”, men samtidig gør dens dynamik og køreegenskaber det tydeligt, at den er fuldgyldigt medlem af nutidens R nineT familie. Som en hyldest til den ukuelige indstilling fra en svunden æra: Folk vidste, hvor de ville hen, og gjorde hvad der skulle til for at komme dertil på 2-hjuleren.

BMW R nine T Urban GS

Iøjenfaldende bokser

Umiskendelig GS

Umiskendelig GS

R nineT Urban G/S er stilsikkert designet. Karakteristiske stilistiske elementer gør den til en stærk, robust maskine, der ærer ur-G/S’en: 19”-forhjulet, teleskopforgaflen med de velkendte manchetter, lygtekåben med vindskærm og den flyvende forskærm tegner for eksempel fronten. Profilen fremstår rent kva sin udtalte horisontale linie. Hvide elementer og det lidt længere røde sæde puster liv i sjælen fra den legendariske R 80 G/S anno 1980 og forstærkes af sort motor og sort stel. De nyklassiske runde instrumenter viser også Urban G/S’ tilhørsforhold til R nineT familien. R nineT Urban G/S excellerer på alt fra asfalt til grusveje, hvilket tilvalgene knopdæk, egerfælge, Enduro- fodhvilere, bolt-on varmeskjold og bremsepedal af stål sætter en tydelig og funktionel streg under.

BMW R nine T Urban GS

Teknologi til ægte køreglæde

R nineT Urban G/S er designmæssigt tro mod traditionen, men er også, med sin moderne teknik, i den grad ”et barn af nutiden”. Motor og elektronik er nemlig identisk med BMW R nineT’s, der har begejstret siden den kom frem. Urban G/S overholder de gældende EU-4 emissionskrav, selvom den stærke luftkølede, 2-cylindrede boksermotor på 1170 ccm leverer 110 hk (81 kW) i en yderst dynamisk og bred effektkurve. Trækket kommer helt nede fra de lave omdrejninger, så du får en let og ubesværet køreoplevelse, som det sig hør og bør på en moderne motorcykel. Standardmonteret ABS og tilvalget ASC (Automatic Stability Control) sikrer, at du altid overfører kræfterne til underlaget bedst muligt. Med sin oplagte udstødning af børstet, rustfrit stål viser Urban G/S respekt for sine oprindelige endurorødder.

Opret og majestætisk

Den velafbalancerede ergonomiske trekant på Urban G/S holder dig agil og afspændt, når du kører: Det lidt forhøjede styr, det langstrakte sæde og de lidt lavere, bredere monterede fodhvilere giver dig en mere afslappet og tillidsvækkende kørestilling. Standard sædehøjden er 850 mm på hele serien, men med mulighed for at tilvælge et lavere sæde, byder R nineT Urban G/S velkommen til kørere af stort set enhver højde.

BMW MC Retro mc
BMW Urban motorcykel

Tilpasningsmuligheder i overflod

Er du til offroad-design eller retro-minimalisme? R nineT Urban G/S kan udtrykke din stil tydeligere end noget andet. Mulighederne for individuel tilpasning er nærmest uendelige, som du også kan se af G/S-historiens utallige eventyr. Du kan hurtigt afmontere hjælperammen og omdanne R nineT Urban G/S til en ”single-seater”. Desuden er der et helt tilbehørsprogram af skræddersyet Original BMW Motorrad ekstraudstyr at vælge fra. Her finder du blandt andet styrtbøjler, motorbeskyttelse og forlygtegitter. Maskinen kan også leveres med adskillige fabriksmonteret ekstraudstyr som egerhjul, forskellige tanke, ASC (Automatic Stability Control), varmehåndtag og LED-blinklys. Men R nineT Urban G/S er også ideel at montere specialfremstillede bolt-ons på som for eksempel vores nye maskinfræsede premiumdele. Kort sagt: Individualiteten er ligeså ubegrænset som din køreglæde.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL 

 

Tilbage til toppen