BMW R 1200 GS Adventure

BMW R 1200 GS Adventure

Ægte Adventure maskine

Pris fra kr. 258.290

BMW R 1200 GS

En rigtig Adventure maskine

Er du til ekstreme og lange ture? Og også til ujævne veje og grus på vej ud i mere vildsomt terræn? Asfalt, terræn, sten og sand: Det er alle disse udfordringer, som den nye BMW R 1200 GS Adventure med sine præcise og fleksible køreegenskaber længes efter at tage kampen op med. En maskine til dig, der ønsker at afprøve dine egne grænser – og gå skridtet videre. Eller for at sige det ganske kort: En motorcykel til dig, der søger efter autentiske oplevelser og rigtige udfordringer, men som ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller køreglæde.

 

BMW R 1200 GS Adventure

BMW R 1200 GS Adventure

Ægte Adventure maskine

Enduro maskinen

Enduro maskinen

Behersk enhver terræntype på en enduro, som opfylder alle dine praktiske behov. De to kørselsfunktioner – "Rain" og "Road" – aktiveres med et enkelt tryk på en knap og giver dig to helt forskellige og finjusterede køreoplevelser. Det er, som at have to motorcykler i én og samme maskine. Du kan også få yderligere kørselsfunktioner som ekstraudstyr.

30 liter i brændstoftanken kombineret med motorens optimerede brændstoføkonomi gør dig i sandhed "ustoppelig" på vejen og i terrænet – og uønskede mellemstop til en saga blot. Derudover er standardudstyrsniveauet blevet hævet, så du nu også får bl.a. en kørecomputer med i købet. Den er garant for perfekt navigation og giver motorcyklisten nyttige oplysninger om kørslen såsom brændstofstand, hastighed og brændstofforbrug.

 

Vælg din stil

Ustoppelig

Denne rejseenduro afrundes af et nyt, integreret opbevaringsrum over tanken, som giver dig mulighed for at opbevare småting inden for bekvem rækkevidde. R 1200 GS Adventure reagerer dynamisk i enhver situation takket være det boksermotorens legendariske moment på 125 Nm og de 125 hk, som den nye, vandkølede 2-cylindrede firetaktsmotor leverer.

R 1200 GS Adventure. Gør et godt indtryk. Overalt.

 

KONFIGURATOR

RIDER'S MANAUL

Tilbage til toppen