BMW R 1200 GS

BMW R 1200 GS

Perfektion møder passion

Pris fra kr. 228.190

BMW 1200 GS

Perfektion møder passion

R 1200 GS er GS’EN. Den grundlagte rejseenduro-segmentet, de såkaldte adventourere, og viser stadig vejen i klassen. Alsidigheden, dens uhyre brede anvendelsesområde – asfalt, cross-country, bykørsel, store, små og snoede landeveje, komfort, sportsbetonede præstationer – kombineret med udpræget holdbarhed og ekspertisen fra over 36 års GS-udvikling har resulteret i en motorcykel, der aldrig står tilbage for nogen konkurrent. Utallige triumfer, anerkendelser og priser i både tekniske- og livsstilsmagasiner beviser det på imponerende vis. Derfor er "GS’en" den mest sælgende motorcykel over 600 ccm verden over. Årets model går endnu et skridt videre på både touringkompetencer og offroad-præstationer. Mere komfort, mere dynamik og mere sjov.

BMW R 1200 GS

Perfektion møder passion

Motoren - ubeskriveligt god

Motoren - ubeskriveligt god

Gennemprøvet, gennemtestet og højt besunget under de strengest mulige forhold igen og igen: Den 2-cylindrede bokser med 125 hk (92 kW) og præcisionskøling. Den er uhyre charmerende og yderst effektiv med sit massive moment. Trækket kommer prompte i enhver situation og øges i takt med køreglæden og smilet under hjelmen. Men motoren er ikke alene kendt for sin styrke og pålidelighed, den er også ekstremt omgængelig, så du hurtigt opbygger et godt flow på den store GS. Vådkoblingen med slipper-funktion og den elektroniske gasrulle sørger for præcis og kontrollerbar dosering af de massive kræfter. Men det behøver du ikke tage vores ord for: Kom og mærk det på egen krop – kom og få en prøvetur.

Individualiseringen - uerstattelig

BMW 1200 GS

Styrevilligheden – uovertruffen

Det faste stel har motoren som medbærende element. Det sikrer lavt tyngdepunkt og løfter styrevilligheden under svingkørsel til højeste niveau, mens maskinen forbliver sporsikkert og klippestabilt på den valgte linie. Paralever- og telelever-affjedringen sørger for perfekt afstemte dæmperegenskaber i ethvert terræn. Og med de nye elektroniske hjælpesystemer, blandt andet det omarbejdede ESA (Electronic Suspension Adjustment), sætter R 1200 GS atter standarden for, hvordan køreglæde kan fintunes med et tryk på en knap. Kørselstrinene Rain og Road samt ASC (Automatic Stability Control) er standard, så du hurtigt og sikkert kan tilpasse din GS efter vejr- og vejforhold. Tilvalget ”Riding mode Pro” giver endnu flere muligheder for tilpasning til din personlige kørestil under forskellige forhold (Enduro og Dynamic). Hill Start Control gør det lettere at sætte i gang på en stigning, og Dynamic Traction Control (DTC), der helt inkognito assisterer dig under nedlægning, sørger for den sikrest mulige køredynamik. ABS Pro, der betyder, at du også har ABS-funktion under nedlægning griber ind i doser, og afhjælper således kritiske situationer. Det dynamiske bremselys advarer bagfra kommende trafikanter i tilfælde af pludselig katastrofeopbremsning.

 

KONFIGURATOR

RIDER'S MANUAL

Tilbage til toppen