BMW R 1250 GS Adventure

BMW R 1250 GS Adventure

Den ægte globetrotter

Pris fra kr. 280.990

BMW R 1250 GS Adventure

Den ægte globetrotter

Den nye BMW R 1250 GS Adventure er bygget til at overvinde alle tænkelige udfordringer. Alt fra uoverkommelige ruter, ugunstige forhold og ukendte terræner i de mest fjerntliggende destinationer – alle udfordringer føles som en leg på denne maskine. Med en kapacitetsforøgelse til 1254 cc og 100 kW (136 hk) har du endnu mere power til at mestre off-road kørsel og de udfordrende terræner. Udover den øgede ydeevne, fungerer motoren også mere effektivt og giver den nødvendige udholdenhed uanset, hvor langt du kører. Den nye BMW ShiftCam giver dig suverænitet i alle hastighedsintervaller og giver boxermotoren en hidtil uset præstation. Ligegyldigt hvilket eventyr du skal ud på, vil den nye BMW R 1250 GS Adventure være med dig hele vejen!

BMW R 1250 GS Adventure

Eventyret venter.

Din motorcykel. Din stil.

Din motorcykel. Din stil.

Er standardløsninger ikke noget for dig? Takket være de utallige individualiseringsmuligheder, kan du gøre din BMW R 1250 GS Adventure til din egen – også helt ned i de små detaljer. Hvert style kommer med sine egne detaljer. Med standard versionen udstråler du ”cool elegance” i farven Icegrey uni. Er du mere til det robuste og stilrene look, er Style Exclusive alt det du søger! Og med HP style understøttes dine krav til den høje ydeevne gennem de famøse sportsfarver. Men uanset din stil, er denne BMW MC klar til ethvert eventyr.  

 

BMW R 1250 GS Adventure Icegrey uni
BMW R 1250 GS Adventure Style Exclusive
BMW R 1250 GS Adventure Style HP
BMW Motorcykel R 1250 GS Adventure 2019

Oplev nye muligheder

Ingen rute er for lang, ingen udfordring er for stor. BMW R 1250 GS Adventure er en ægte langdistance Enduromaskine, der altid vil være i sit rette element uanset, hvor i verden den befinder sig. BMW Motorrad åbner med den nye BMW Shiftcam op for nye muligheder. For dig betyder det, at du får en mere behagelig kørsel ved lave hastigheder og større moment i enhver hastighed. Dette resulterer i en afbalanceret kørsel med fuld kontrol. Den høje momentkurve, alsidighed og selvsikker acceleration giver dig mulighed for at opleve dit eventyr mere intenst. Revisionen af motoren med BMW Shiftcam sikrer endvidere en optimal forbrændingsproces og dermed en samlet stigning i energieffektiviteten.

KONFIGURATOR  

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen