BMW F 850 GS Adventure

BMW F 850 GS Adventure

Verden er din legeplads

Pris fra kr. 174.500

BMW F 850 GS Adventure

Verden er din legeplads

Det ukendte, er det der får dig til at stå op om morgenen og bare drage afsted! Langt, langt væk. Og ikke kun på de asfalterede veje. På den nye BMW F 850 GS Adventure, vil du erobre nyt terræn og hele tiden være klar til nye eventyr – uanset hvor du befinder dig. Denne rejse-enduro er lavet til ægte eventyrlystne og opdagelsesrejsende og til dem, der synes at ingen destination er for fjern og ingen afstand for lang. Kom ud og oplev verden med en følgesvend, der er så pålidelig, robust og kraftfuld, at den endda kan holde trit med din nysgerrighed. Vi introducerer den nye F 850 GS Adventure.

BMW F 850 GS Adventure

Udforsk verden på to hjul!

Vælg din stil.

Vælg din stil.

F 850 GS Adventure bærer GS-genet med stolthed – Dette ses tydeligt gennem dens umiskendelige linier og kurver. Tankens placering mellem førersædet og styret sikrer, at hjulbelastningen er perfekt fordelt. Dette er Ikke kun praktisk, men designmæssigt smukt. Karakteristisk, særpræg, skarp og ligeså unik som du selv er. Vis din personlige stil med din egen F 850 GS Adventure.

F 850 GS Adventure kommer i 3 forskellige farver;
Standard farven Ice grey, Rallye style og Exclusive style. 

BMW F 850 GS Adventure Ice grey
BMW F 850 GS Rallye style
BMW F 850 GS Adventure Exclusive style
BMW MC F 850 GS Adventure

Den ægte globetrotter.

Med din GS Adventure længes du efter den endeløse vej og dens mange udfordringer: F 850 GS Adventure hører hjemme hos en globetrotter, en eventyrer: for den er bygget til at trodse vind og vejr. Er du klar til ethvert terræn, ethvert eventyr, som verden byder på – med størst mulig komfort, som bl.a. er sikret ved den store, højdejusterbare touring-vindskærm, standard komfortsæde og den store 23-liters tank.

De ergonomiske kvaliteter inviterer dig til at tage ud på rigtig lange ture. Standard sædehøjde på 875 mm er nemlig ideel til længere ture. Men er det ikke noget dig, kan du det brede udvalg af forskellige sædehøjder helt selv vælge den rigtige højde.

Din drivkraft: Viljen til at opdage.

Dens iver efter at komme ud og opleve verden: Den kraftfulde, nydesignede motor med 70 kW (95 hk) giver dig og din tørst efter opdagelse det rigtige drive. Det nye motorkoncept imponerer med kraftig lyd og højere performance med et moderat forbrug på 4,1 liter per 100 km. Med et maksimalt moment på 92 Nm ved 6.250 o/min. har denne Enduro-maskine kræfter nok til enhver off-road udfordring – ligegyldigt hvor du vil hen.

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

BMW MC Xpedit
Tilbage til toppen