BMW F 850 GS

BMW F 850 GS

Eventyr i blodet.

Pris fra kr. 162.500

BMW F 850 GS

Eventyr i blodet

Du lever for udfordringer. Hvor andre trækker sig, kører du videre. Du flytter grænser og ser ikke forhindringer, men nye muligheder. Eventyrlysten bobler i blodet. På F 850 GS vil du med 21”- forhjul let mestre off-roadsporet. Det væsentlige er, at din nysgerrighed er det drive, der ansporer dig til at fortsætte – uanset hvor langt du rejser på F 850 GS. Om det er gennem vildmark eller pløre, giver tilvalget Connectivity dig adgang til navigation, telefon, media og aktuelle data om motorcyklen til hver en tid. Tydeligt og præcist på en 6,5” TFT-skærm – uden forstyrrelser. Det giver dig mere tid til det vigtige – at afdække hvad der ligger bag horisonten. 

BMW F 850 GS

Eventyr i blodet

Endnu mere GS

Endnu mere GS

Et stærkt syn: Dig og din F 850 GS med sin karakteristiske silhuet, der er designet, så eventyret fornemmes på enhver flade, linie og kurve af motorcyklen. Fra bagenden over tankskallen til LED-forlygterne, hvis kørelys minder om en stemmegaffel, der ligger ned (tilvalg). Alle designelementer er trimmet til offroad, og du kan roligt regne med unikke køreture fra ende til anden. De galvaniserede radiatorskjolde på Rallye- og Exclusive-udgaverne gør dig til et ekstra cool syn på og udenfor asfalten.

Vælg din stil

Det indre drive

Nysgerrighed og lysten til nye opdagelser driver dig. Række-2’eren med sine 70 kW (95 hk) bakker alle dine bestræbelser op med sit store moment og spændstige karakter. Motoren arbejder økonomisk og leverer imponerende præstationer over hele registret med en stærk, fængende motorlyd. Med F 850 GS opdager du hele tiden nyt land!

I dit rette element

Hovedet er frit for tanker og øjnene fokuseret på vejen forude. Næsten instinktivt styrer, bremser og skifter du gear på F 850 GS – en uforlignelig håndterbarhed: Du er i dit rette element, fuldt fikseret på eventyret. Takket være den GS-typiske ergonomi, kører du opret og med fuld tillid til maskinen. Derfor har du også hele tiden lyst til bare at fortsætte.

EXCLUSIVE-PAKKE

Har du en stærk udstråling? Så bør din F 850 GS afgjort også være noget helt særligt. Exclusive betyder udover Pollux metallic matlakering en guldanodiseret forgaffel og galvaniserede radiatorskjolde. Begge understreger motorcyklens høje kvalitet. Håndbeskyttere og et sort/gråt sæde fuldender elegant helhedsindtrykket.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

RALLYE-PAKKE

Er du til offroadkørsel og vild med det sportsbetonede look? Rallye- pakken understreger det dynamiske i F 850 GS med lækre guldanodiserede fælge, sort/rødt sæde, håndbeskyttere og galvaniserede radiatorskjolde, der alt sammen siger “action” og matcher den eksklusive lakering i Light White, Racing Red og Lupin Blue metallic.

Tilbage til toppen