BMW R 1250 GS

BMW R 1250 GS

Ægte GS-ånd

Pris fra 273.400 kr.

Den nye BMW R 1250 GS

Mere drive til eventyr #SpiritOfGS

Fire årtier i træk har BMW R 1250 GS været et ikon og dette er ikke uden grund. Den nye BMW R 1250 GS er for dig som aldrig bliver træt af nye oplevelser, nye funktioner og enestående køreoplevelser.

Den har, som forrige model, en forskydning på 1.254 cm3, og med den nuværende EU5-typegodkendelse har den også stadig en kapacitet på 100 kW (136 HK) samt et uovertruffet maksimalt drejningsmoment (143Nm). BMW Shiftcam bringer ethvert terræn til helt nye højder - uanset om du kører i byen, på motorvejen eller off-road. Den nye BMW R 1250 GS kommer i nye flotte farver, den har talrige tekniske detaljer og du har mulighed for at tilpasse din R 1250 GS som du ønsker.

BMW R 1250 GS

Uovertruffen GS-ånd

R 1250 GS fejrer 40-års jubilæum

R 1250 GS fejrer 40-års jubilæum

BMW GS-modellerne fejrer deres 40-års jubilæum i 2020. I anledningen af jubilæet kommer BMW R 1250 GS i den specielle farve "Edition 40 Years GS". Den nye opdaterede GS model byder derudover på tre andre flotte farver: "Style TripleBlack", "Style Ralleye" og "Light white non-metallic"

 

TFT-display som standard

TFT-display som standard

6,5 "TFT skærmen har et innovativt design med høj luminansinformationsdisplay. Skærmen viser smukt flere linjer med tekst og grafik samt andre informationer. Hele instrumentet styres af en fotocelle, der tændes/justeres automatisk om natten, i sollyset eller når du kører gennem tunneller.
Fuld kontrol

Fuld kontrol

Den nye dynamiske bremse giver mere stabilitet og giver dig en nemmere kontrol af cyklen når du kører med Pro-mode slået til. Bremsen forhindrer ganske enkelt baghjulet i at glide.
Cruising Light

Cruising Light

Til den nye BMW R 1250 GS kan du tilvælge LED indikatorerne med Cruising Light som ekstra udstyr. Så er du sikret ekstra god synlighed også om natten eller når sightbarheden er dårligt.

Hvad er prisen på BMW R 1250 GS med standard udstyr?

Den nye BMW R 1250 GS kan fås fra 273.400. Inkluderet i prisen er der en masse lækkert standardudstyr:

  • TFT-farvedisplay med tilslutning
  • ABS pro
  • DTC, 3 køre modes (Rain, Road, ECO)
  • Hill Start Control,
  • Sort drivlinje,
  • LED-blinklys
  • USB-opladningsstik
  • Intelligent nødopkald
  • EU5-godkendelse
  • 5 års fabriksgaranti
styr-ny-bmw-r-1250-gs

7 forskellige køremodes

Asfalterede veje, våde veje eller grusveje. Som standard kommer BMW R 1250 GS med 3 forskellige køremodes (ECO, Rain og Road). Derudover har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr så du i alt kommer op på 7 forskellige køremodes. Udover de 3 køremodes der kommer som standard, kan du opgradere med yderligere 4 forskellige modes: Dynamic, Dynamic Pro, Enduro og Enduro Pro kan købes som ekstraudstyr. Når motorcyklen står stille, kan du forud vælge op til 4 forskellige køremodes i menuen, så de bliver nemt tilgængelige når du er på farten. Vælger du ECO-mode på din R 1250 GS får du maksimal rækkevidde ud af hver tankfuld brændstof.

Til dine behov

Til dine behov

R 1250 GS fås med et bredt udvalg af ekstraudstyr og original BMW Motorrad tilbehør. Dette giver dig mulighed for at designe din motorcykel efter dine egne ønsker.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen