BMW F 900 XR

BMW F 900 XR

Højere, hurtigere, vildere!

Pris fra 166.500 kr.

Den nye BMW F 900 XR

Det er ikke uden grund at denne kompromisløse MC fra BMW er endt i XR kategorien. Med sit atletiske udseende, i kombination med en ydeevne som ligger op til at der skal køres langdistance. Den 2-cylindrede in-line-motor på F 900 XR leverer mellem 4.500 og 8.500 omdrejninger i minuttet ved 87 Nm, så du kan indtage den ene kurve efter den anden.

Designet er også kompromisløst, så den eneste der bestemmer hvornår turen skal slutte er dig.

Udstyrsmulighederne er mange og det giver dig en chance for at skabe lige præcis den motorcykel som passer til dit behov, hvad end det så er fordi du ønsker en motorcykel som kan anvendes i sports øjemed, på rejser eller i storbyen. Hvorfor vælge at være én type når du kan få en motorcykel som kan udfordre dig på samtlige punkter.

BMW F 900 XR

Medrivende præstationer

Hvilke farver fås BMW F 900 XR i?

Hvilke farver fås BMW F 900 XR i?

BMW F 900 XR fås i 3 forskellige farver. Et farveudvalg der giver dig mulighed for at udtrykke din stil.

Light White

Som standard kommer BMW F 900 XR i farven Light White som består af en mat granitgrå metallic farve kombineret med sølv fælge. F 900 XR i sin reneste form.

Style Sport

Er du mere til et sporty udtryk så er Racing Red helt klart værd at overveje. Den røde farve kombineret med den matte granitgrå metallic farve er et perfekt match.

Den korte sports vindskærm og de guldanodiserede gaffelrør understreger den sportslige dynamik i motorcyklen.

Style Triple Black

Sort storm metallic 2-lak understreger på imponerende vis køreglæde og præstationskarakteristik ved F 900 XR.

f-900-xr-lightwhite
f-900-xr-racing-red
bmw-f900xr-style-triple-black-xpedit

Oprejst og afslappet siddeposition

F 900 XR ergonomisk designet til langdistance-performance, så du, afslappet, kan suse rundt på de snoede veje, godt beskyttet bag vindskærmen. Maksimal individualiseringsmulighed er nøgleordet. Sædehøjder spænder nemlig fra 775 til 870 mm, og det fuldt justerbare styr samt en fleksibel vindskærm i 2 niveauer, gør at du kan indstille motorcykel, helt efter dine mål. Fodstøtten og sædet er placeret helt optimalt så dine passager mærker samme lidenskab hele vejen.

Takket være det komplette sortiment af udstyr, er du veludstyret, uanset om du er på racerbanen, længere rejser eller ture gennem byen. For F 900 XR er lige præcis den cykel, der matcher dine behov og din sportslige attitude.

Sædehøjde: 775 - 870 mm

 

 

 

Hvad er prisen på BMW F 900 XR med standard udstyr?

BMW F 900 XR fås fra 166.500 kr som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW F 900 XR?

Som standard følger der en masse fedt udstyr med til BMW F 900 XR. Ønsker du yderligere udstyr kan vi tilbyde forskellige fordelagtige udstyrspakker.

 • Standardudstyrspakken indeholder bl.a. følgende:
 • 6,5'' TFT farve skærm med tilslutningsmuligheder
 • On board computer PRO
 • ABS
 • ASC (Automatic Stability Control / Antispin))
 • Køremodes Rain/Road
 • LED forlygter (low / high beam)
 • LED blinklys
 • LED baglys
 • Dynamic brake light
 • Justerbar vindskærm
 • Varme i håndtag
 • Intelligent emergency call
BMW F 900 XR standard udstyr
BMW F 900 XR 154000 kr. Køb hos Xpedit

Lys uanset vejrforhold

Belysningen på F 900 XR har sat en helt ny standard. MC’en er nemlig udstyret med adaptivt lys placeret i de nyudviklede LED-forlygter. Du får den perfekte belysning når forholdende er imod dig om natten og ved dårlige lysforhold.

Sikkerhed med BMW F 900 XR

Talrige andre innovationer sikrer en behagelig og afslappet tur. Dynamic Brake Control (DBC) og Engine Braking Control (EBC) giver mere sikkerhed til nødbremsning og til pludselige frigivelser af speederen samt pludselige nedskiftninger.

Kraftfuld motor

Den kraftfulde 2-cylinderede rækkemotor på 895 ccm med vandkøling sikrer dig underholdende og behagelig kørsel. Med 105 HK og et maksimalt moment på 92 Nm ved 6.500 0/min. og en række tilvalg som Dynamic ESA, Dynamic Brake Control (DBC) og Engine Brake Control (EBC) har denne maskine nok kræfter, komfort og sikkerhed til at invitere dig på en lang og afslappet tur.  

A2-kørekort

Der er ingen grund til at opgive dine drømme om at erobre vejene på F 900 XR, for den kan også leveres i effektreduceret udgave med 48 HK, så den passer til dig med et A2-kørekort. 


KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

MC-tøj og MC-udstyr til BMW F 900 XR

Ny BMW F 900 XR, BMW F 900 XR demomodel eller brugt BMW F 900 XR

Uanset om du søger en fabriksny, demo eller en brugt BMW F 900 XR, så kan vi hos Xpedit med stor sandsynlighed hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af nyere motorcykler men vi har også brugte motorcykler på lager. Kontakt os gerne for mere information, du finder kontaktinfo på de forskellige afdelinger og salgsafdelinger her.

Tilbage til toppen