BMW F 850 GS Adventure

BMW F 850 GS Adventure

Verden er din legeplads

Pris fra 188.500 kr.

BMW F 850 GS Adventure

Verden er din legeplads

Det ukendte, er det der får dig til at stå op om morgenen og bare drage afsted! Langt, langt væk. Og ikke kun på de asfalterede veje. På den nye BMW F 850 GS Adventure, vil du erobre nyt terræn og hele tiden være klar til nye eventyr – uanset hvor du befinder dig. Denne rejse-enduro er lavet til ægte eventyrlystne og opdagelsesrejsende og til dem, der synes at ingen destination er for fjern og ingen afstand for lang. Kom ud og oplev verden med en følgesvend, der er så pålidelig, robust og kraftfuld, at den endda kan holde trit med din nysgerrighed.

Den nye 2021 model er opdateret med nyt og forbedret standardudstyr som TFT-skærm og BMW Motorrad Connected, USB-opladning samt ABS og DTC. BMW F 850 GS Adventure gør dig nu endnu bedre forberedt når turen går ud i verden, uanset hvor rejsen går hen.

BMW F 850 GS Adventure

Hvilke farver fås F 850 GS Adventure i?

F 850 GS Adventure bærer GS-genet med stolthed – Dette ses tydeligt gennem dens umiskendelige linier og kurver. Tankens placering mellem førersædet og styret sikrer, at hjulbelastningen er perfekt fordelt. Dette er Ikke kun praktisk, men designmæssigt smukt. Karakteristisk, særpræg, skarp og ligeså unik som du selv er. Vis din personlige stil med din egen F 850 GS Adventure.

F 850 GS Adventure kommer i 3 forskellige farver:

Light White

Denne lakkombination garanterer dig et levende udseende, uanset hvilket kontinent du rejser på din F 850 GS Adventure.

Style Rallye

De sportslige detaljer er fremhævet på F 850 GSA med bl.a. den Kalamta metal matte farve, de guldanodiserede fælge og det røde GS logo.

Style Triple Black

Black storm metallic 2 understreger cyklens linjer og matcher perfekt F 850 GS Adventures eventyrlyst. Hvad med din?

bmw-f850gsa-light-white-xpedit
BMW-F-850-GSA-2021-model
bmwf850gsa-style-triple-black-xpedit
BMW-F-850-GSA-pris-udstyr

Prisen på den nye BMW F 850 GS Adventure

Den nye F 850 GSA fås fra 188.500

Hvilket standardudstyr følger med BMW F 850 GSA?

 • Kryds egerhjul
 • DTC (Dynamisk trækkontrol) 
 • ABS PRO
 • Dynamisk bremselys
 • LED lys og blinklys
 • USB-stik
 • Køremodes (Rain & Road)
 • Bagagebro
 • Håndbeskyttelse
 • Varme i håndtag
 • TFT-skærm med tilslutningsmuligheder
 • Intelligent nødopkald
 • 5 års garanti

F 850 GSA gør dig til en ægte globetrotter

Med din GS Adventure længes du efter den endeløse vej og dens mange udfordringer: F 850 GS Adventure hører hjemme hos en globetrotter, en eventyrer: for den er bygget til at trodse vind og vejr. Er du klar til ethvert terræn, ethvert eventyr, som verden byder på – med størst mulig komfort, som bl.a. er sikret ved den store, højdejusterbare touring vindskærm, standard komfortsæde og den store 23-liters tank.

De ergonomiske kvaliteter gør det oplagt at tage ud på rigtig lange ture. Standard sædehøjde på 875 mm er nemlig ideel til længere ture. Det er dog muligt at få sædehøjden tilpasset dit behov.

F-850-GS-Adventure-2021-model-xpedit

Bliv godt klædt på til ethvert eventyr.

F 850 GSA er klar på den næste off-road udfordring

Dens iver efter at komme ud og opleve verden: Den kraftfulde motor med 70 kW (95 hk) giver dig og din tørst efter opdagelse det rigtige drive. Kraftig lyd og højere performance med et moderat forbrug på 4,1 liter per 100 km imponerer. Med et drejningsmoment på 92 Nm ved 6.250 o/min. har denne Enduro-maskine kræfter nok til enhver off-road udfordring – ligegyldigt hvor du vil hen.

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

bmwf850gsa-xpedit
Tilbage til toppen