BMW F 750 GS

BMW F 750 GS

Din billet til det næste eventyr

Pris fra 128.000 kr.

Den nye BMW F 750 GS

Din billet til det næste eventyr

#SpiritofGS

Er du klar til at udvide dine horisonter med BMW F 750 GS? Den er din billet til eventyret. Med denne velafbalancerede Enduro-allrounder kan du beherske enhver rute uanset vejens beskaffenhed. Din horisont udvides – for du vil altid søge længere ud. F 750 GS giver dig mere power, mere komfort, mere GS-ånd! Mærk motorens stærke karakter og nyd, hvor lethåndteret F 750 GS er.

ABS Pro og DTC (Dynamic Traction Control) kommer nu som standard med den nye opgraderede model, så du på sikker vis har maskinen fuldstændig under kontrol, mens du er ude og opdage verden.

På Connectivity-tilbehørets 6,5” TFT-skærm kan du blandt andet se, hvilken vej du skal tage, og hvem der ringer til dig. Klart, tydeligt og uden at stjæle din opmærksomhed fra vejen, samtidig med kan din mobiltelefon være tilsluttet USB stikket, du kan lade den og er sikker på at du har alt din musik og dine kontakter lige ved hånden. Starten på dit næste eventyr er også, takket være, muligheden for endnu lavere sædehøjde, lettere end nogensinde før.

BMW F 750 GS

Starten på noget nyt.

Den perfekte sædehøjde, så du kan gå i et med din MC

Sidder du godt?

Det skal den nye F 750 GS nok sørge for. Den seneste udgave af F 750 GS giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige sædehøjder, så den er tilpasset din højde.

Komfort er vigtigt når vejene skal køres tynde, det er mange timer der skal bruges på en motorcykel, derfor skal man gerne have en følelse af at ”gå i et” med maskinen.

Vælg imellem forskellige sædevarianter, fra den lavt siddende udgave på 770 mm til rallysædet som er 845 mm.

Samspillet mellem maskinens ergonomi og afspændte men aktive siddeposition, gør dig og din maskine til en enhed. En helhed, der sikrer komfortabel touring – hver gang.

bmw-f750gs-2022-model-xpedit

Hvilke farver fås F 750 GS i?

Du kan vælge imellem tre fede farver til F 750 GS:

Light White

Som udgangspunkt kommer den nye model i basisfarven ”Light White”, en helt neutral sort grundfarve i kombination med hvide paneler samt sort og rødt sæde, en farve som er alt andet end standard.

Style Sport

Er du til det mere sporty udtryk, så er ”Style Sport” det rette valg. San Marino metallic blå er den perfekte kombination med de granitgrå metallic fælge.

Style Triple Black

Black storm metallic 2 understreger cyklens linjer og matcher perfekt F 750 GS’ eventyrlyst. Hvad med din?

bmw-f750gs-style-triple-black-xpedit
Pris-udstyr-f-750-gs

Hvad er prisen på den nye BMW F 750 GS?

Den nye F 750 GS fås fra 128.000

Hvilket standardudstyr følger med BMW F 750 GS?

  • DTC (Dynamisk trækkontrol) 
  • ABS PRO
  • Dynamisk bremselys
  • LED baglygte og blinklys
  • USB-stik
  • Køremodes (Rain & Road)
  • Bagagebro
  • Opvarmede greb
  • Intelligent nødopkald
  • 5 års garanti

Legende let start.

Når du starter din F 750 GS, starter rejsen mod nyt territorium. Den tocylindrede in-line motor sørger for en enorm kraft som får dig til at smile, med sine (57 kW/77 hk) og lavt benzinforbrug – 24,33 km/l (ifølge WMTC). De unge kørere med A2-kørekort kan også roligt springe på: Selv 35 kW-udgaven (48 hk) formidler den vaskeægte GS- fornemmelse!

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

BMW-f-750-gs-2021-model
Tilbage til toppen